Fitness 24 Seven öppnar januari 2019

Fastpartner AB har glädjen att berätta att Fitness 24 Seven öppnar i Tensta centrum i slutet av januari 2019. Gymmet ska bli ca 600 kvm och kommer att ligga bredvid Lidl.

Vi är Fitness24Seven och vi är Sveriges snabbast växande gymkedja! Vi riktar oss till den vanliga motionären som inte tycker att kvalitativ träning skall kosta en förmögenhet. Vi tycker att den bästa träningen är den som blir av. Därför vill vi se till att det är öppet när man vill träna, att det är nära till gymmet och att priset är bra. Vi kallar konceptet för hälsa på dina villkor.

På lite mer än 10 år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö (2003) till att ha över 150 gym och säte i 4 länder (Sverige, Norge, Finland & Polen). Det som särskiljer oss från många av våra kollegor i branschen är våra öppettider som sträcker sig dygnet runt och våra separata avdelningar för tjejer, s.k. tjejgym. Med ett och samma kort får du dessutom tillgång till alla våra gym (i alla länder) och gruppträning (på våra plus-gym) utan extra avgifter. Träning ska inte vara krångligt så vi ser ingen mening i att krångla till det. Läs mer om oss här.