Kronans Apotek

Om oss

Välkommen till Kronans Apotek i Tensta C

Kronans Droghandel Apotek AB är Sveriges tredje största apotekskedja med mer än 300 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi sätter dig som kund i fokus.

Vi är stolta över att få välkomna dig till något av våra apotek, där du kan hämta ut dina recept och hitta produkter för din hälsa och skönhet. Kronans Droghandel Apotek AB vill alltid ge dig som kund den bästa möjliga service. Vårt mål är att ge dig som kund en bättre hälsa och välbefinnande.

Vi vill ha långsiktiga relationer med dig genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån dina behov.

Vi har kunskap om allt som rör kundernas egen vård, skönhet och hälsa. Här är våra medarbetares kompetens och motivation oerhört viktig.

Vår kärnverksamhet är de receptbelagda läkemedlen. Vi ser våra apotek som en viktig del av svensk hälso- och sjukvård. På våra apotek möter vi i regel patienterna oftare än läkaren och sjuksköterskorna. Apoteken har därför också en viktig uppgift att förmedla rådgivning och information till patienterna. Inte minst för att säkra en god läkemedelsbehandling.

Vi är ett modernt apotek för kunden i tiden.

Öppettider
Mån-fre: 08:30-19
Lör: 10-17
Sön: Stängt
Kontaktuppgifter
Adress:
Tenstagången 25
16364 Spånga
Hemsida
Sociala medier