Tensta Sommarfest!

Tensta Sommarfest

Event – 19 juni kl 12-16

Hej vänner!

Vi är så glada att kunna bjuda in till Tensta Sommarfest! Det kommer bli en dag fylld med glädje, skratt och härliga aktiviteter för hela familjen.

Roliga aktiviteter för barnen
För våra små gäster har vi en mängd roliga aktiviteter att prova på, som minigolf, basket, frisbeegolf och bordtennis. Vi vill skapa en lekfull och trygg miljö där barnen kan ha kul och testa nya saker.

Utlåning via Fritidsbiblioteket
Vårt fantastiska Fritidsbibliotek från Husby kommer att vara på plats och erbjuda utlåning av utrustning för de som är över 15 år eller har målsmans tillåtelse. Ni kan låna allt från golfklubbor, bollar, hopprep och hjälmar till sparkcyklar, fotbollsskor, cyklar, sovsäckar och tält. Så kom och upptäck nya möjligheter för lek och äventyr!

Spännande femkamp och tävlingar
För de som gillar att tävla har vi en spännande femkamp och andra roliga tävlingar. Det blir en perfekt chans att utmana familj och vänner i en härlig och uppmuntrande atmosfär.

Fika med oss
För att hålla energin uppe bjuder vi på Festis och kakor till alla våra besökare. Vi vill att ni ska känna er som hemma och njuta av varje stund med oss.

Vi ser fram emot att träffa er!
Vi kan inte vänta på att få fira sommaren tillsammans med alla i Tensta. Det kommer att bli en dag fylld med kärlek, lek och gemenskap. Kom och skapa minnen med oss den 19 juni kl 12-16.